Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

We are here to help you! Feel free to ask any question!


η Νέα Υόρκη είναι μια τεράστια τράπεζα που δανείζει στον κάθε έναν απο μας το δάνειο που μας ταιριάζει με την ελπίδα να ζήσουμε το όνειρο μας.
Διακοποδάνεια η Νέα Υόρκη
Οι τουρίστες γελαστοί περπατούν στους δρόμους και επαναλαμβάνουν φωνήεντα ενθουσιασμού και θαυμασμού στη θέα των ψηλών κτιρίων του Μανχάταν, διακόπτωντας έτσι το ταχύ βήμα και την προγραμματισμένη ταχύτητα των εκεί εργαζομένων που κατευθύνονται στη δουλειά τους.
Επιχειρησιοδάνεια η Νέα Υόρκη
η οικονομική κρίση ήρθε εδώ, μετά έφυγε, μετά ξαναήρθε γιατί κάτι ξέχασε και τώρα σιγά σιγά μας καληνυχτίζει. Ως ιταλός ανοίγεις μαγαζί στο Little Italy, ως Κινέζος στην Chinatown(σε όποια απο τις τρεις θες), ως έλληνας κάνεις καριέρα στην Αστόρια και ως κορεάτης το East Village μοιάζει να είναι για σένα ο ιδανικός τόπος για μια τρατορία.
καταναλωτικά δάνεια η Νέα Υόρκη
Χιλιάδες ναοί κατακλύζονται καθημερινά απο πιστούς για να προσκυνήσουν, να πιστέψουν, να λατρέψουν και τελικά να αποθεώσουν την ύλη. Αρκεί να δεις το πρόγραμμα των ολονυκτιών για να μπορέσεις να τα χωρέσεις όλα στο πρόγραμμα σου.
Άγιος Apple,
Άγιος Vuitton
Αγία Channel
Άγιος Versace
όλες οι λειτουργίες πραγματοποιούνται σε διάφορες ώρες και όλες τις μέρες για να εξυπηρετήσουν το θεάρεστο έργο της κατανάλωσης.
Ερωτικοδάνεια η Νέα Υόρκη
Είστε μόνος; Νιώθετε οτι δε βρίσκεται το άλλο σας μισό; Το άλλο σας ένα τρίτο; Θέλετε απεγνωσμένα να αναγνωριστεί η σεξουαλική σας ταυτότητα. Είστε στη σωστή πόλη. Υπάρχουν όλες οι επιλογές, είναι στο μενού. Αρκεί μια βόλτα σας στην 7th Avenue. Ή και στην Madison ave.
Θερμιδοδάνεια η νέα Υόρκη
Εδώ είμαστε... Φάτε κόσμε... Φάτε τα όλα! Ρημάξτε το μαγαζί. Φάτε και τον υπάλληλο!

Καλώς ήρθαμε στην Νέα Υόρκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου